Har du sikret dine verdier?

Vi har alarmsystemet du trenger!

De fleste som har opplevd innbrudd eller hærverk sier i ettertid at de skulle ønske de hadde hatt en alarm. De aller fleste innbrudd skjer i hjem og hytter uten installert alarmsystem. Alarmen virker i høy grad forebyggende. I den store bølgen av hytteinnbrudd i 2009 der over 200 hytter i regionen ble utsatt for innbrudd var det hovedsakelig hytter uten alarm som ble utsatt, inntil tyven brøt seg inn i en hytte med alarm på Dagalifjell. Der ble innbrudstyvene pågrepet.

Selv om en alarm ikke kan hindre alle innbrudd vil den sørge for at innbruddet blir raskt oppdaget og eiendommen sikret. En vinterstengt hytte som har hatt innbrudd i november, men der innbruddet først oppdages i mai kan ha fått uopprettelige skader. Hytteinnbrudd foregår ofte i perioder da få mennesker er på hytta og da kan det ta lang tid før noen oppdager at vinduene dine er knust.

Det viser det seg også at dersom det gjøres innbrudd i bygninger med alarm tar tyvene med seg mindre, fordi de vet at de har dårlig tid til å komme seg unna. Vi anbefaler alle å sikre seg før slike hendelser plutselig oppstår. Materielle ting kan enkelt erstattes, men det er trist å miste sine klenodier, antikviteter, eller gjenstander med stor affeksjonsverdi. I tillegg mister man tryggheten man skal ha på sin egen eiendom.

Aasberg Alarm leverer komplette trådløse systemer med alle typer detektorer. Enten du ønsker et anlegg som tåler at kjæledyrene er alene hjemme, et anlegg som skrus på når du går og legger deg eller et system som sender bilder direkte til din mobiltelefon dersom alarmen utløses. Vi har temperaturalarmer som hindrer at vannet fryser og lager skade, vannalarmer som melder fra ved lekkasjer, brannalarm, trygghetsalarmer og mange andre muligheter.

Aasberg Alarm er et offentlig godkjent vekterfirma og har kort responstid når alarmen går.

 

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

 

Telefon: 957 92 215
epost: post@aasbergalarm.no

Høsttilbud på alarm

Høsttilbud på alarm

Med hyttealarm kan du sove godt – selv når du ikke er på hytta. Bestill alarm nå, så er du sikret før de mørke høstkveldene.

Kampanjen gir deg gratis montering samt gratis vaktavtale ut året.

les mer
Tilbud på webkamera

Tilbud på webkamera

Med ditt eget webkamera har du alltid oversikt over vær og føre på hytta, akkurat nå. Våre kamera gir skarpe og gode bilder, også i dårlig lys. Enkel tilgang via egen app – du kan se på utsikten uansett hvor du befinner deg!

les mer

Jeg vil vite mer!

Legg inn din informasjon, så kontakter vi deg så raskt vi kan.