Alarm

Vi skreddersyr alarmsystemer og sørger for at du og familien din er trygg.

Kontakt ossGrunnpakke Alarm
Grunnpakke Alarm. kr. 2990.

Trådløst alarmsystem

Alarmanlegg handler først og fremst om trygghet og sjelefred. Du sover litt bedre om natten når du vet at en alarm vil varsle om kritiske situasjoner. Alarmsystemene våre beskytter mot mye mer enn innbrudd, de har også temperaturovervåkning og brannvarsling. Enten du er på hytta selv eller ikke, vil alarmen si fra om det er temperaturendring. Uansett når på døgnet alarmen går vil vi rykke ut.

Når du ringer oss kan du være trygg på at du får lokal hjelp, det er ikke er et sentralbord i Oslo som svarer. Vi kjører statussjekk på alarmsystemene våre hver eneste dag, så du alltid kan føle deg trygg på at alt er i orden.

Aasberg Alarm tilbyr også elektroniske dørlåser via våre alarmsystemer. Med de elektroniske dørlåsene kan du for eksempel sette en engangskode og slippe inn håndverkeren hjemme fra sofaen. Du trenger heller aldri å tenke på om du har husket nøkkel til hytta. Låsene er bygd for norske forhold og fungerer like bra uansett hvor kaldt det blir.

Vi skreddersyr pakker tilpasset dine behov og kan for eksempel lage en pakke med alarmsentral, branndetektor og innbruddsdetektor med innebygget temperaturmåling. Du skal føle deg trygg når du velger oss og vi har derfor 100% fornøydhetsgaranti på alt vi leverer.

Hvis du har et alarmanlegg fra før kan vi selvfølgelig overta oppfølgning av eksiterende anlegg og varmestyringer med alarmfunksjon. Det er altså ikke nødvendig å kjøpe et nytt alarmanlegg for å kunne opprette en vaktavtale her hos oss.

Kontakt oss for et tilbud tilpasset dine behov.

Kontakt oss

Få et uforpliktende tilbud

Hva slags bolig vil du beskytte?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss