Har du sikret dine verdier?

Vi har alarmsystemet du trenger!

Mange tenker kun på innbrudd når de hører ordet alarm. Det er ikke nødvendigvis feil å tenke dette, men det kan gi deg så mye mer. 

  1.  Brann
  2.  Vann
  3.  Temperatur
  4.  Trygghet.
  5.  Innbrudd.

Den desidert største faren et alarmanlegg kan beskytte oss i mot er brann. Med dagens bruk av elektronikk og ladere i stuer og soverom er skader og dødsfall pga brann en alvorlig risiko. Vi mennesker er dessverre mest utsatte for dette når vi sover.

Vannskader er den skaden forsikringsselskapene har flest av, og disse blir gjerne langvarige og kostbare. En skade sprer seg ofte til etasjen under og gjør i verste fall hytten eller boligen ubeboelig i lang tid før reperasjonene er gjennomført.

Temperaturskader er hyppig på hytter som også står mye tomme. Disse kan kommer av feil på el-anlegg, en defekt varmeovn, et uoppdaget innbrudd hvor dør eller vindu blir stående oppe eller rett og slett at man ikke har satt på nok varme. Vi ser ofte at kunden har glemt å lukke et vindu, eller har glemt å sette på varme før vinteren. Temperaturskaden fører ofte til vannskade!

Skallsikring og trygghetsalarm er viktig for mange. Noen misliker å være alene hjemme, eller er blitt gammel og føler seg utrygge. Trygghet i hjemmet, også når man er tilstede selv, bør ikke undervurderes.

De fleste som har opplevd innbrudd eller hærverk sier i ettertid at de skulle ønske de hadde hatt en alarm. De aller fleste innbrudd skjer i hjem og hytter uten installert alarmsystem. Alarmen virker i høy grad forebyggende. I den store bølgen av hytteinnbrudd i 2009 der over 200 hytter i regionen ble utsatt for innbrudd var det hovedsakelig hytter uten alarm som ble utsatt, inntil tyvene brøt seg inn i en hytte med alarm på Dagalifjell. Der ble de pågrepet.

Selv om en alarm ikke kan hindre alle innbrudd vil den sørge for at innbruddet blir raskt oppdaget og eiendommen sikret. En vinterstengt hytte som har hatt innbrudd i november, men der innbruddet først oppdages i april kan ha fått uopprettelige skader. Hytteinnbrudd foregår ofte i perioder da få mennesker er på hytta og da kan det ta lang tid før noen oppdager at vinduene dine er knust.

Det viser det seg også at dersom det gjøres innbrudd i bygninger med alarm tar tyvene med seg mindre, fordi de vet at de har dårlig tid til å komme seg unna. Vi anbefaler alle å sikre seg før slike hendelser plutselig oppstår. Materielle ting kan enkelt erstattes, men det er trist å miste sine klenodier, antikviteter, eller gjenstander med stor affeksjonsverdi. I tillegg mister man tryggheten man skal ha på sin egen eiendom. 

Aasberg Alarm leverer komplette trådløse systemer med alle typer detektorer. Skulle du du ønsker et brannalarmanlegg, vannalarm som melder fra ved lekkasje, temperaturalarm som hindrer at vannet fryser og lager skade, trygghetsalarm er det bare å ta kontakt. Selvfølgelig får du også innbruddsalarm som tåler at kjæledyrene er alene hjemme, som skrus på når du går og legger deg eller et system som sender bilder direkte til din mobiltelefon dersom alarmen utløses. 

Aasberg Alarm er et offentlig godkjent vekterfirma og har kort responstid når alarmen går. Vi har lokal kunnskap og ønsker nær kontakt med våre kunder. Når du ringer oss er det ikke et sentralbord i Oslo som svarer. 

 

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

 

Telefon: 957 92 215
epost: post@aasbergalarm.no

Sommertilbud på alarm

Sommertilbud på alarm

Med hyttealarm kan du sove godt – selv når du ikke er på hytta. Bestill alarm nå, så er du sikret.

Kampanjen gir deg gratis montering.

les mer
Tilbud på webkamera

Tilbud på webkamera

Med ditt eget webkamera har du alltid oversikt over vær og føre på hytta, akkurat nå. Våre kamera gir skarpe og gode bilder, også i dårlig lys. Enkel tilgang via egen app – du kan se på utsikten uansett hvor du befinner deg!

les mer

Jeg vil vite mer!

Legg inn din informasjon, så kontakter vi deg så raskt vi kan.