Bedre internett til jul?

Sørg for at du har internett til alt du trenger i juleferien. Familen samles, julefreden senker seg og alle har det hyggelig, helt til mor og far skal streame TV, ungdommene skal se på YouTube, Bestefar skal se sporten og Bestemor skal bruke Facetime – samtidig.

Trenger du oppgradering av ditt internett-abonnement før jul så hjelper vi deg gjerne – men husk å bestille i god tid! Det er mange som vil ha installert nytt utstyr rett før jul, så våre montører har det travelt i desember.

Vi kan også hjelpe deg med bedre dekning i hele huset, dersom du opplever dårlig forbindelse i enkelte rom.

Dårlig dekning i enkelte rom eller behov for mer båndbredde?

Her er noe av det vi kan gjøre for å gi deg internett til alt du trenger – overalt:

Amplify

En amplify-router er en ekstra kraftig router som gir deg full kontroll over nettbruken i hele familien. Den viser status, om alt er i orden og hvilke enheter som bruker data. I tilegg gir den sterkere wifi-signaler enn en vanlig router, noe som gir deg bedre dekning.

Mesh-punkt

Vi installerer en eller flere diskrete mesh-pukt som sprer internett i hele huset. Det er spesielt i store hus/hytter og bygninger med mye mur/betong man opplever dårlig dekning i enkelte deler av huset. Mesh-routerene fungerer sammen med Amplify-routeren.

Større båndbredde

Trenger du å oppgradere hastigheten på nettet har vi pakker for ethvert behov.

Jo flere som bruker internett med tunge oppgaver som videovisning eller opplastning av store filer samtidig, jo høyere båndbredde trenger du. Vi hjelper deg med å finne pakken som passer best for ditt behov.

Kontakt oss for en løsning tilpasset ditt hus eller fritidsbolig.

Fyll ut kontaktskjemaet under eller ring oss på 957 92 215 for å avtale bytte av batteri eller sjekk av røykvarsler.

Kontakt oss