Har du sikret de du er glad i med brannvarsling?

Pass på å sikre eiendom og de du er glad i med et skikkelig brannvarslingssystem. Hvert år brenner det i ca 5000* bygninger i Norge. De omkommer i snitt drøyt 60 personer i brann her i landet. De aller fleste på grunn av røykutvikling. Mange kunne vært reddet om de hadde blitt vekket av en ulende røykvarsler.

Tallet er heldigvis synkende, mye på grunn av strengere krav og større bevissthet om brannvarsling. I boliger er det krav til minst én røykvarsler i hver etajse, som kan høres i alle soverom, men mange glemmer bort røykvarsleren i fritidsboliger.

Brann er dessverre et alltid aktuelt og høyst reellt problem som rammer hardt og brutalt. Pass på å sikre dine kjære og din eiendom mot flammenes herjinger.

Aasberg Alarm leverer brannvarslingsanlegg i alle størrelser, med eller uten serviceavtaler og utrykning. Bestiller du et av våre alarmsystemer følger røykvarslere med vaktavtale med i grunnpakkene.

Ta kontakt for et godt tilbud!

 

Norsk Brannvernforening har utviklet en brosjyre om brannsikkerhet på hytte. Du kan laste den ned her. Test din egen hytte på siste side – er du så trygg som du kan bli?

* Kilde: Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Jeg vil vite mer!

Legg inn din informasjon, så kontakter vi deg så raskt vi kan.