1. desember er røykvarslerens dag, den offisielle dagen for å sjekke røykvarsleren og bytte batteri. I en bolig holder det som regel å bytte 1 gang i året, men i en fritidbolig kan det være nødvendig å bytte oftere, Dette gjelder særlig hvis temperaturen holdes lav eller du har brukt et billig batteri. Da kan batteriets driftstid komme ned i under et halvt år.

Når batteriet begynner å bli dårlig vil røykvarsleren begynne å pipe for å varsle, men det gjør den bare i ca 30 dager. Da er batteriet helt tomt for strøm og røykvarsleren slutter å virke. Har du ikke vært på hytta vet du ikke om det.

Ønsker du hjelp til å teste røykvarslere eller bytte batteri hjelper vi deg gjerne. Vi bruker industrielle batterier med en forventet levetid på inntil 4 år, slik at du kan føle deg trygg på at røyvarsleren virker.

En røykvarsler er kanskje det viktigste du kjøper til huset eller hytta. Ting kan erstattes, røykvarsleren redder liv ved å hjelpe folk å komme ut i tide. Sørg for at den virker!

 

Fyll ut kontaktskjemaet under eller ring oss på 957 92 215 for å avtale bytte av batteri eller sjekk av røykvarsler.

[]
1 Step 1
Sjekk om du kan få internett


Vi sjekker dekning for din adresse og kontakter deg så snart vi kan. Vi bygger stadig ut nye områder så der vi ikke kan levere i dag jobber vi mot å få dekning i fremtiden.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder