Har du behov for raskere nett eller bedre dekning for å håndtere hjemmekontor, hjemmeskole og digitale møter? Eller er du hektet på en serie på HBO eller Netflix og vil se på TV mens andre i huset  også bruker nett?

En enkel oppgradering kan være alt som skal til. Øker du båndbredden vil du ha bedre kapasitet til alt du bruker internett til – samtidig.

Vår fornøyd-garanti gjelder også ved oppgraderinger: Ombestemmer du deg innen fire uker så justerere vi hastigheten tilbake til det du hadde før oppgradering og du får pengene igjen.

Dersom du opplever dårlig forbindelse i enkelte rom kan vi også hjelpe deg med å forsterke signalene slik at du får full dekning over alt i huset eller hytta.

100 % fornøyd garanti også ved oppgradering

Oppgradering koster kun fra kr 100,- per måned og utføres i løpet av 24 timer etter bestilling.

Dårlig dekning i enkelte rom?

Her er noe av det vi kan gjøre for å gi deg internett til alt du trenger – overalt:

Amplifi

En amplifi-router er en ekstra kraftig router som gir deg full kontroll over nettbruken i hele familien. Den viser status, om alt er i orden og hvilke enheter som bruker data. I tilegg gir den sterkere wifi-signaler enn en vanlig router, noe som gir deg bedre dekning.

Mesh-punkt

Vi installerer en eller flere diskrete mesh-pukt som sprer internett i hele huset. Det er spesielt i store hus/hytter og bygninger med mye mur/betong man opplever dårlig dekning i enkelte deler av huset. Mesh-routerene fungerer sammen med Amplify-routeren.

Større båndbredde

Trenger du å oppgradere hastigheten på nettet har vi pakker for ethvert behov.

Jo flere som bruker internett med tunge oppgaver som videovisning eller opplastning av store filer samtidig, jo høyere båndbredde trenger du. Vi hjelper deg med å finne pakken som passer best for ditt behov.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss