Aasberg Alarm AS har base i Dagali like ved Geilo og leverer trådløst internett til hytter i fjellområder uten fibertilkobling. Vi begynte som alarmselskap i 2010 og leverer også alarmsystemer, videoovervåkning, smarthus, varmestyring, elektriske bommer og andre smarte løsninger for hytter, hjem og næringsbygg.

Aasberg Alarm er opptatt av at du som kunde skal få hjelp når du trenger det, og har 24 timers support 7 dager i uken. Vi vet at hytter oftest blir brukt i helger og ferier, og er det noe som ikke kan løses på telefon reiser vi ut så fort vi kan. Vi ønsker å være en trygg leverandør du alltid kan forholde deg til, som leverer personlig service.

Vi tilbyr også alle våre kunder 100% fornøydhetsgaranti, ingen bindingstid og ubegrenset data.

Christian Aasberg

Christian Aasberg

Eier og daglig leder

Christian har fagbrev som elektromontør og jobbet 14 år som elektriker i Uvdal og Geilo-området før han i 2010 startet Aasberg Alarm. Han er utdannet vekter og godkjent for å drive vakttjenester.

Christian bor i Dagali med sin kone og to barn. Han kjenner både regionen og lokale håndverkere svært godt. Han er en ivrig konkurranseskytter, er meget interessert i data og elsker å teste ny teknologi.

Kamil Bartoszewicz

Kamil Bartoszewicz

Montør

Kamil jobber som montør i Aasberg Alarm og er den som reiser mest rundt for å montere nye anlegg. Han er veldig godt likt blant våre kunder, og vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger på arbeidet hans.

Kamil er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Dagali siden 2013. De første årene jobbet han for Christian både i Dagali Fjellpark og i Aasberg Alarm, men etter at skisenteret ble solgt i 2017 har han vært fast ansatt i Aasberg Alarm.

Han bor i Dagali med sin kone. Han er glad i å trene og elsker å se boksing på TV.

Marit Imingen

Marit Imingen

Kontormedarbeider

Marit begynte som kontormedarbeider hos oss i 2019 og er den du oftest møter når du ringer til oss. Hun har ansvar for oppfølging av kunder, tilbud, og fakturering.

Hun er en hyggelig dame som mange kanskje kjenner fra tidligere, da hun jobbet på Joker Dagali og i Dagali Fjellpark.

Marit er bosatt i Uvdal hvor hun også er oppvokst.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss