Om oss

Aasberg Alarm AS har base i Dagali, like ved Geilo, og leverer trådløst internett i områder uten fibertilkobling, alarmsystemer,  smarte hus, varmestyring, elektriske bommer, webkamera og andre smarte løsninger for hytter, hjem og næringsbygg. 

Det første året tilbød selskapet først og fremst alarmsystemer og overvåking. De var blant de første i Norge som tok i bruk teknologien som brukes i deres trådløse internett og dette utgjør nå en stor del av virksomheten.

Selskapet betjener i hovedsak øvre Hallingdal og Numedal, men har også et nettverk i drift på Ringerike.
Aasberg Alarm ble stiftet i 2010 som ENK og konverterte til AS i 2017.

Aasberg Alarm er opptatt av at du som kunde skal få hjelp når du trenger det og har 24 timers support hele uken. Mange av våre kunder er hytteeiere som stort sett bruker hytta i helger og ferier, vi vet at du trenger partnere som er tilgjengelige når du bruker hytta selv. 

Ansatte i Aasberg Alarm:

 

Christian Aasberg

Christian Aasberg

Eier og daglig leder

Christian har fagbrev som elektromontør og jobbet 14 år som elektriker i Uvdal og Geilo-området før han i 2010 startet Aasberg Alarm. Han er utdannet vekter og godkjent for å drive vakttjenester.

Christian bor i Dagali med sin kone og to barn. Han kjenner både regionen og lokale håndverkere svært godt. Han er en ivrig konkurranseskytter, er meget interessert i data og elsker å teste ny teknologi.

Kamil Bartoszewicz

Kamil Bartoszewicz

Montør

Kamil jobber som montør i Aasberg Alarm og er den som reiser mest rundt for å montere nye anlegg. Han er veldig godt likt blant våre kunder, og vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger på arbeidet hans. 

Kamil er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Dagali siden 2013. De første årene jobbet han for Christian både i Dagali Fjellpark og i Aasberg Alarm, men etter at skisenteret ble solgt i 2017 har han vært fast ansatt i Aasberg Alarm.

Han bor i Dagali med sin kone. Han er glad i å trene og elsker å se boksing på TV. 

Marit Imingen

Marit Imingen

Kontormedarbeider

Marit begynte som kontormedarbeider hos oss i 2019 og er den du oftest møter når du ringer til oss. Hun har ansvar for oppfølging av kunder, tilbud, og fakturering.

 

Hun er en hyggelig dame som mange kanskje kjenner fra tidligere, da hun jobbet på Joker Dagali og i Dagali Fjellpark.

Marit er bosatt i Uvdal hvor hun også er oppvokst. 

 

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe. 

+47 957 92 215

Aasberg Alarm AS
Mjeltemyrvegen 2
3588 Dagali