I 2014 bygde familien en ny hytte og reiv den gamle, da var det på tide med en oppgradering. Da ble Aasberg Alarm valgt for å installere alarm, internett, webkamera og bom.

Les mer

Turid Nyhus

Alarm, internett, webkamera og bom

Per Melsom Ornum har internett og alarm fra Aasberg Alarm på hytta si i Skurdalen. Han kan fortelle oss om 8 år med knirkefritt samarbeid.

Les mer

Per Melsom Ornum

Ingen ubehagelige overraskelser med tett kundekontakt

Fint å ha en proff partner som Aasberg Alarm som forstår hva det betyr å ha et effektivt nettverk- og alarm system for de som kombinerer jobb og fritid på hytta. Det er godt å vite at at når vi er der, er Aasberg Alarm her.

Fint å ha en proff partner som Aasberg Alarm som forstår hva det betyr å ha et effektivt nettverk- og alarm system for de som kombinerer jobb og fritid på hytta.

Les mer

Veslemøy og Harald Zwart

Dagali

Som bruker av Aasbergs Alarm både for internet og vakttjenester igjennom de seneste 7 årene har jeg meget bra erfaring med kvaliteten på tjenestene. Dessuten har jeg opplevet et høyt servisenivå og velvillig innsats fra personalet hvis der oppstår problemer eller er behov for annen hjelp.

Som bruker av Aasbergs Alarm både for internet og vakttjenester igjennom de seneste 7 årene har jeg meget bra erfaring med kvaliteten på tjenestene.

Les mer

Stiig Brink Larsen

Uvdal

Det er viktig for meg å ha en internett forbindelse på Ustaoset jeg kan stole på. En internett forbindelse som alltid er tilgjengelig betyr at jeg kan ha «Hjemmekontor» i leiligheten på Ustaoset og dermed flere turer til fjells.

Etter å ha prøvd flere løsninger over noen tid har jeg satset på Aasberg Alarm sitt tilbud og er svært fornøyd. En av hovedforskjellene til andre tilbud er at jeg nå har full kapasitet også i Jul og Påske. Det var et problem tidligere.

Min erfaring med Aasberg Alarm er at internett forbindelsen er stabilt over tid, slik at jeg for eksempel kan styre de elektriske varmeovnene hjemmefra, uten å være redd for at nettet faller ut.

Helt i starten oppsto det et problem med forbindelsen, men en telefon og 5 minutter var alt som skulle til for at det var rettet opp. Ingen lang kø til kundeservice der i gården.

Jeg anbefaler med andre ord trådløst internett fra Aasberg Alarm.

Det er viktig for meg å ha en internett forbindelse på Ustaoset jeg kan stole på. En internett forbindelse som alltid er tilgjengelig betyr at jeg kan ha «Hjemmekontor» i leiligheten på Ustaoset og dermed flere turer til fjells.

Les mer

Paal Martens

Hytte på Ustaoset

Tommy Martinsen og kona har internett og alarm fra Aasberg Alarm på hytta si i Dagali. Hytta har vært i familien helt siden 1975, og de fikk internett for ca. 6 år siden og alarm for 10 år siden. Etter familien fikk internett på hytta har de tilbragt enda mer tid der enn før.

Les mer

Tommy Martinsen

Føre var med alarm og videoovervåkning fra Aasberg Alarm

Liv og Mike Steimler har hytte i Uvdal Hyttegrend og har alarm, internett og elektronisk bom fra Aasberg Alarm. Da Steimler-familien kjøpte hytta var det allerede kabel-TV og internett, men kabelselskapet sluttet og de ble oppfordret til å legge opp til fiber.

Les mer

Liv og Mike Steimler

Stabilt nettverk, helt uten kabel eller fiber.

Internett som er lett tilgjengelig og fungerer utmerket både for oss og for våre gjester. Fleksible løsninger, utrolig effektiv og hyggelig kundeservice!

Internett som er lett tilgjengelig og fungerer utmerket både for oss og for våre gjester.

Les mer

Marianne Forselv Moen

Dagali, Serious Fun Raftingsenter

Vi har vært brukere av Aasberg Alarms internettjeneste siden vi overtok hytta i Hallandslie, Dagali, i 2015.

Med moderne hytte, bilvei helt fram, strøm og moderne vann- og kloakkløsninger ble det til at vi også ønsket å ta med resten av vårt moderne liv til hytta. Vi ønsket god TV løsning og mulighet til lesing av nettaviser og til å surfe på internett på samme måte som i byen. Det siste var ikke minst viktig for den yngre delen av familien.

Vi har nå godt fungerende nett-TV (synes det var greit å slippe å ha ”tallerken” utvendig på hytta). Når vi er på hytta koser vi oss med lokalavisa og Aftenposten på nett. Vi hadde litt tekniske problemer i starten. Det ble raskt ordnet av Aasberg Alarm. Fint å ha en lokal leverandør som  kjenner området og har fokus på kundeservice.

Vi har vært brukere av Aasberg Alarms internettjeneste siden vi overtok hytta i Hallandslie, Dagali, i 2015.

Les mer

Jon Storstein

Dagali

Erling Graarud har hytte på Kvammestølen, inni Gjendalen som er en sidedal inn mot Hardangervidda. Han har hatt internett, alarmsystem og webkamera hos oss i Aasberg Alarm helt siden han kjøpte hytta i 2015.

Les mer

Erling Graarud

Føler jeg har en forlenget arm med Aasberg Alarm som leverandør

Jeg har vært kunde hos Aasberg Alarm AS, i flere år. Jeg er svært godt fornøyd med produktene - vakttjeneste og internettlevrandør, og med den profesjonelle oppfølgingen. Servicen har i alle år også vært upåklagelig.

Jeg har vært kunde hos Aasberg Alarm AS, i flere år. Jeg er svært godt fornøyd med produktene - vakttjeneste og internettlevrandør, og med den profesjonelle oppfølgingen.

Les mer

Bjørn Eidsvåg

Skurdalen

Vi vil med dette gjerne få gi en positiv tilbakemelding og takke for utmerket service i påsken i år, hvor internettet til hytta vår på Haugastøl falt ut sent på ettermiddagen påskeaften; og man kunne ane en "liten krisestemning" hos de helt unge. En telefon til dere, skulle sjekke, og etter en time var alt i orden igjen! Super service!! Vi har opplevd "hyttenettet" som meget stabilt de ca 5 årene vi har vært kunde hos dere, og er veldig godt fornøyd!:-) Takk for god service!

Vi vil med dette gjerne få gi en positiv tilbakemelding og takke for utmerket service i påsken i år, hvor internettet til hytta vår på Haugastøl falt ut sent på ettermiddagen påskeaften; og man kunne ane en "liten krisestemning" hos de helt unge.

Les mer

Svein Dolve

Haugastøl

Vi er en meget fornøyd kunde av Aasberg Alarm. Da vi har firmahytte og mange brukere har vi nok et større behov for tidvis assistanse enn en normal hytteeier.

Maken til service og positivitet skal man lete lenge etter. Som sagt meget godt fornøyd.

Vi er en meget fornøyd kunde av Aasberg Alarm. Da vi har firmahytte og mange brukere har vi nok et større behov for tidvis assistanse enn en normal hytteeier.

Les mer

Terje Olai Norum

Dagali, Personal Utvelgelse

Vi har brukt Aasberg Alarm siden de startet opp, og servicen har alltid vært strålende. Vi har valgt internett og alarmsystem fra Aasberg Alarm, og dekning og kapasitet har vært utmerket. Dessuten stiller Aasberg Alarm alltid opp om vi har spørsmål eller om noe skal løses. Firmaet har også vært behjelpelig med andre tjenester, som for eksempel å skifte kokeplate eller oppvaskmaskin. Utmerket og kompetent service for hytteeiere på Dagalifjell.

Vi har brukt Aasberg Alarm siden de startet opp, og servicen har alltid vært strålende. Vi har valgt internett og alarmsystem fra Aasberg Alarm, og dekning og kapasitet har vært utmerket.

Les mer

Mathilde Fasting

Dagalifjell

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss