Jeg har vært kunde hos Aasberg Alarm AS, i flere år. Jeg er svært godt fornøyd med produktene - vakttjeneste og internettlevrandør, og med den profesjonelle oppfølgingen. Servicen har i alle år også vært upåklagelig.

Bjørn Eidsvåg

Skurdalen

Internett som er lett tilgjengelig og fungerer utmerket både for oss og for våre gjester. Fleksible løsninger, utrolig effektiv og hyggelig kundeservice!

Marianne Forselv Moen

Dagali, Serious Fun Raftingsenter

Vi vil med dette gjerne få gi en positiv tilbakemelding og takke for utmerket service i påsken i år, hvor internettet til hytta vår på Haugastøl falt ut sent på ettermiddagen påskeaften; og man kunne ane en "liten krisestemning" hos de helt unge. En telefon til dere, skulle sjekke, og etter en time var alt i orden igjen! Super service!! Vi har opplevd "hyttenettet" som meget stabilt de ca 5 årene vi har vært kunde hos dere, og er veldig godt fornøyd!:-) Takk for god service!

Svein Dolve

Haugastøl

Da vi kjøpte vår hytte i Uvdal for 2 år siden fikk vi anbefalt Aasberg Alarm AS fra våre venner her oppe. Vi har derfor hatt samarbeide med Aasberg Alarm AS siden mars 2015 og er meget godt fornøyd. Det ytes topp service, raske tilbakemeldinger, alltid velvillighet og hyggelig samarbeid. Vi føler oss svært godt ivaretatt, og trygge på at hytten blir passet på på en utmerket måte. Vi har i tillegg til alarm-tjeneste også brannvarslere og Internett-abonnement. Vi kan anbefale Aasberg Alarm AS på det varmeste.

Liv og Mike Steimler

Uvdal

Som bruker av Aasbergs Alarm både for internet og vakttjenester igjennom de seneste 7 årene har jeg meget bra erfaring med kvaliteten på tjenestene. Dessuten har jeg opplevet et høyt servisenivå og velvillig innsats fra personalet hvis der oppstår problemer eller er behov for annen hjelp.

Stiig Brink Larsen

Uvdal

Fint å ha en proff partner som Aasberg Alarm som forstår hva det betyr å ha et effektivt nettverk- og alarm system for de som kombinerer jobb og fritid på hytta. Det er godt å vite at at når vi er der, er Aasberg Alarm her.

Veslemøy og Harald Zwart

Dagali

Vi har brukt Aasberg Alarm siden de startet opp, og servicen har alltid vært strålende. Vi har valgt internett og alarmsystem fra Aasberg Alarm, og dekning og kapasitet har vært utmerket. Dessuten stiller Aasberg Alarm alltid opp om vi har spørsmål eller om noe skal løses. Firmaet har også vært behjelpelig med andre tjenester, som for eksempel å skifte kokeplate eller oppvaskmaskin. Utmerket og kompetent service for hytteeiere på Dagalifjell.

Mathilde Fasting

Dagalifjell

Vi er en meget fornøyd kunde av Aasberg Alarm. Da vi har firmahytte og mange brukere har vi nok et større behov for tidvis assistanse enn en normal hytteeier.

Maken til service og positivitet skal man lete lenge etter. Som sagt meget godt fornøyd.

Terje Olai Norum

Dagali, Personal Utvelgelse

Det er viktig for meg å ha en internett forbindelse på Ustaoset jeg kan stole på. En internett forbindelse som alltid er tilgjengelig betyr at jeg kan ha «Hjemmekontor» i leiligheten på Ustaoset og dermed flere turer til fjells.

Etter å ha prøvd flere løsninger over noen tid har jeg satset på Aasberg Alarm sitt tilbud og er svært fornøyd. En av hovedforskjellene til andre tilbud er at jeg nå har full kapasitet også i Jul og Påske. Det var et problem tidligere.

Min erfaring med Aasberg Alarm er at internett forbindelsen er stabilt over tid, slik at jeg for eksempel kan styre de elektriske varmeovnene hjemmefra, uten å være redd for at nettet faller ut.

Helt i starten oppsto det et problem med forbindelsen, men en telefon og 5 minutter var alt som skulle til for at det var rettet opp. Ingen lang kø til kundeservice der i gården.

Jeg anbefaler med andre ord trådløst internett fra Aasberg Alarm.

Paal Martens

Hytte på Ustaoset

Vi har vært brukere av Aasberg Alarms internettjeneste siden vi overtok hytta i Hallandslie, Dagali, i 2015.

Med moderne hytte, bilvei helt fram, strøm og moderne vann- og kloakkløsninger ble det til at vi også ønsket å ta med resten av vårt moderne liv til hytta. Vi ønsket god TV løsning og mulighet til lesing av nettaviser og til å surfe på internett på samme måte som i byen. Det siste var ikke minst viktig for den yngre delen av familien.

Vi har nå godt fungerende nett-TV (synes det var greit å slippe å ha ”tallerken” utvendig på hytta). Når vi er på hytta koser vi oss med lokalavisa og Aftenposten på nett. Vi hadde litt tekniske problemer i starten. Det ble raskt ordnet av Aasberg Alarm. Fint å ha en lokal leverandør som  kjenner området og har fokus på kundeservice.

Jon Storstein

Dagali

Ved kjøp av hytte i Uvdal for noen år tilbake var det viktig å finne et dyktig og lokalt firma for å sikre vår nyervervelse. Vi fikk anbefalt Aasberg Alarm AS av en hyttenabo. Vi bestilte "full pakke" med internett, alarm og kamera. Dette ble hurtig montert og har siden fungert til vår fulle tilfredshet. Responstiden på kontakt (ved en falsk alarm...) var også upåklagelig. Dette har gitt oss den nødvendige trygghet og brukervennlighet på hytta ihht "dagens krav".

Erling Graarud

Uvdal

Vi har hytte på Dagali. Vi har hatt innbrudd hvor det ble stjålet «tiner – ustoppede fugler og andre små ting» Vi har også hatt innbruddsforsøk på et vindu som ikke var synlig fra veien. Etter at vi fikk alarm tilknyttet Aasberg Alarm i 2011 har vi ikke hatt noen problemer.

Vi har fra første dag vært super-fornøyde med service og imøtekommenhet fra Aasberg Alarm AS. Vi fikk info vedrørende hva slags alarm vi bør ha, som innbrudd/tyveri/ brann/temperatur tilpasset våre behov.

Aasberg Alarm AS passer på oss, de bytter batterier og har full kontroll på at sensorer fungerer slik de skal. Vi føler oss helt trygge på at om noe skjer blir det ivaretatt på beste måte.

Anbefaler andre å gjøre det samme, deilig å vite at hytta er i de beste hender om noe skulle skje!

Tommy Martinsen og Ann Charlott Kraugerud

Dagali

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss