Føler jeg har en forlenget arm med Aasberg Alarm som leverandør

Erling Graarud har hytte på Kvammestølen, inni Gjendalen som er en sidedal inn mot Hardangervidda. Han har hatt internett, alarmsystem og webkamera hos oss i Aasberg Alarm helt siden han kjøpte hytta i 2015. Erling forteller at da han forhørte seg litt rundt i hyttenabolaget var det fler som anbefalte oss som leverandør av internett og alarmtjenester, og da ble valget enkelt.

På spørsmål om hvordan han bruker tjenestene vi har levert, svarer han at han bruker alt aktivt. Erling har satt opp hjemmekontor på hytta og alt fungerer som det skal. Det er god dekning, god hastighet og han kan jobbe akkurat som han gjør hjemme. “Alt fungerer rett og slett utmerket”. Når det kommer til alarm har Erling og familien vært heldig for det har bare vært falske alarmer. Noe av det beste med ha å ha en lokal leverandør av disse tjenestene, er at de bare kan stikke opp å sjekke hvis alarmen går. Jeg vet han sjefen har en heftig bil med store dekk som alltid kommer frem i lia. Det får meg til å føle at jeg har en forlenget arm, og det gir meg en stor trygghet, sier Erling. Han forteller oss at det er det han er mest fornøyd med, kommunikasjonen. Jeg er alltid oppdatert, er det et strømbrudd får jeg en SMS. Er det noen uvedkommende blir jeg ringt. Det setter jeg pris på. Jeg får vite alt, om det er hans server det er brudd på eller om det er strømbrudd i dalen. Jeg føler også at jeg alltid kan ringe hvis det er noe. Alt dette er ting jeg syns er viktig og som gjør forholdet litt ekstra spesielt, forteller Erling videre.

Når det kommer til hvordan tjenestene fungerer har han også bare gode ting å si. Som nevnt tidligere har han ikke hatt behov for alarmsystemet ennå (heldigvis), men tryggheten gjør mye for nattesøvnen. Erling forteller oss også at han føler at klistremerke på døra og webkamera er avskrekkende for potensielle uvedkommende gjester, så bare det i seg selv gjør at det er verdt å ha alarmsystem på hytta. Han forteller videre at webkamera også brukes aktivt når de er hjemme for å sjekke forholdene på hytta. Har det kommet mye snø? Er det fint vær? Det er veldig luksus å kunne sjekke forholdene live før man eventuelt tar turen opp, sier han.

Helt til slutt sier Erling at han fikk Aasberg Alarm anbefalt av en hyttenabo og nå vil han anbefale oss videre til sine hyttenaboer. Han sier han selv syns det var veldig deilig å få noe anbefalt så han slapp å lete selv, gode referanser er det viktigste. Aasberg Alarm er effektive, flinke, raskt på plass og behagelig å kontakt med sier Erling. En siste ting jeg syns er utrolig deilig er å ha alt samlet på ett sted. Alt henger sammen og det er samme folk som har innsikt i alt. Er det noe problemer med internettet kan de se på webkamera samtidig. “Jeg føler meg trygg og ivaretatt med Aasberg Alarm i ryggen”, avslutter Erling.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss