Stabilt nettverk, helt uten kabel eller fiber.

Liv og Mike Steimler har hytte i Uvdal Hyttegrend og har alarm, internett og elektronisk bom fra Aasberg Alarm. Da Steimler-familien kjøpte hytta var det allerede kabel-TV og internett, men kabelselskapet sluttet og de ble oppfordret til å legge opp til fiber. Dette var de ikke interessert i, da begynte søken etter ny leverandør.

Liv og Mike forteller at de hørte om Aasberg Alarm fra to gode venner, som hadde hatt hytte i området siden 2004.

Vi kunne nesten ikke tro at vi kunne få like bra internett via trådløst nett. Siden vennene våre var så positive, og vi hadde lyst til å støtte lokal arbeidskraft, tok vi kontakt. Det ble starten på en veldig positiv historie for vår del, sier Liv.

Liv forteller videre at de trodde det skulle bli en utfordring å få trådløst internett med god dekning i hele hytta. Den er forholdsvis stor/lang med tykke tømmervegger, og nettet hadde med den tidligere leverandøren vært svært ustabilt. Denne utfordringen tok Aasberg Alarm på strak arm, og de satt opp forsterkere i hele hytta. Nettverket er nå helt stabilt og trygt, noe som er helt avgjørende siden vi ofte jobber fra hytta, fortsetter hun. Vi jobber ofte på en datamaskin, men andre i familien ser på TV, dette er også null problem. Det er utrolig deilig å kunne se TV via nettet, uten å styre med kabel eller fiber. Jeg og resten av familien er utrolig fornøyd med valget om å bytte til trådløst internett og sette inn forsterke, sier Liv.

Familien Steimler har også fått installert elektronisk bom fra Aasberg Alarm etter lynnedslag i den gamle. Det var jo nesten litt hell i uhell, sier Liv med et smil. Den gamle fungerte jo helt fint, men den nye er enda enklere fordi den åpnes automatisk. Alarm og røykvarslere har vi nesten ikke merket at er der, men de gir beskjed om noe skjer. Dette er en ekstra trygghet vi setter pris på. Vi syns også det er utrolig deilig å ha alt samlet på ett sted, ikke så mange ulike folk å forholde seg til, sier paret.

Familien vår har blitt svært knyttet til området og vi følger nøye med på utbyggingen. Det er viktig for oss å velge lokalt, og vi anbefaler Aasberg Alarm som den foretrukne leverandør til alle nyinnflyttede. Vår sønn, Christian Steimler, er selvfølgelig også blitt kunde etter at han bygde hytte i Fjellsnaret 2, sier Liv.

I tillegg til at vi vil støtte lokalt, er alle som jobber hos dere utrolig serviceinnstilt og hyggelige. Vi nevner alltid Aasberg Alarm som den foretrukne “service-provider” til alle i området, og vi anbefaler dere til alle som ønsker en trygg leverandør, avslutter Liv.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss