Ingen ubehagelige overraskelser med tett kundekontakt

Per Melsom Ornum har internett og alarm fra Aasberg Alarm på hytta si i Skurdalen. Han kan fortelle oss om 8 år med knirkefritt samarbeid.

På vei opp til den nyinnkjøpte hytta for over 8 år siden så Per en lapp på en telefonstolpe langs veien, det ble starten på dette lille eventyret. Per er en mann av få ord.

Jeg så en lapp, jeg tok kontakt, de stilte opp, det ble montert, jeg er fornøyd.

Per forteller videre at noe av de som gjorde at han valgte akkurat Aasberg Alarm var at vi kunne tilby både alarm og internett på et sted.

Jeg liker ting enkelt og greit, jeg så på lappen at de kunne tilby alt jeg trengte så da ble valget enkelt.

Selv om selve bakgrunnen for valget ikke var mer gjennomtenkt, forteller Per at han aldri har angret på valget sitt. Vi bruker hytta vår utrolig mye, og det har nesten aldri vært noe problemer. De få gangene det har oppstått noe har det enten blitt fiksa på telefon, eller så har de kommet opp så fort som mulig. Det er en annen ting jeg liker veldig godt, de er rett borti høgget så jeg vet det ikke tar lang tid å fikse eventuelle problemer, sier Per.

Aasberg Alarm kan ikke beskrives som annet en veldig profesjonelle og serviceinnstilte. De er alltid både kjappe og flinke. Rett og slett terningkast 6, på både alarm og internett, sier Per. Den tingen jeg liker kanskje aller best, og som skiller Aasberg Alarm fra andre leverandører er kontakten med kundene. Det er aldri noen overraskelser, er det vedlikehold så får jeg en SMS. Har det blitt strømbrudd så får jeg vite om det. Da slipper jeg å komme opp til mørklagt hytte uten internett og bli sur. Jeg har full oversikt, og det setter jeg pris på, avslutter Per.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss