Føre var med alarm og videoovervåkning fra Aasberg Alarm

Tommy Martinsen og kona har internett og alarm fra Aasberg Alarm på hytta si i Dagali. Hytta har vært i familien helt siden 1975, og de fikk internett for ca. 6 år siden og alarm for 10 år siden. Etter familien fikk internett på hytta har de tilbragt enda mer tid der enn før.

Vi har vært på hytta helt siden 20 april, og det hadde aldri gått uten internett. Vi jobber som vanlig på dagen og koser oss med en film på TVen på kvelden, sier Tommy.

Vi fikk alarm før vi fikk internett, og det har også fungert veldig bra. Grunnen til at vi fikk alarm var faktisk fordi det var innbrudd i en av nabohyttene. Det har heldigvis ikke skjedd med oss, men det tror jeg også er fordi skiltet det står “videoovervåkning” på er avskrekkende. Det får oss rett og slett til å føle oss litt tryggere, både når vi er på hytta og ikke, sier Tommy. Det viktigste for oss da vi skulle velge alarmselskap var kort responstid. Aasberg Alarm holder til rett ved hytta vår. Vi kan omtrent se ned på dem, det er noe veldig betryggende med det. Søsteren min har hytte bare 200 meter unna oss, og de hadde faktisk Sector Alarm på Geilo før, men de brukte så lang tid på å rykke ut at de har bytta til Aasberg Alarm de også, legger Tommy til.

Vi har også lagt merke til at det er mye enklere å både internett og alarm fra samme leverandør. Jeg må virkelig si at servicen der nede er uten sidestykke, ringer jeg og sier “antenna mi er skeiv”, så sender de opp en fyr med en gang, sier Tommy. Har vi et problem med noe annet da så fikser de begge deler samtidig. Jeg tenker at hvis du vil støtte lokalt og samtidig ha noen du kan stole 100% på er Aasberg Alarm det rette valget, det er egentlig ikke så mye mer å si enn det, avslutter Tommy.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss