Alarm, internett, webkamera og bom

Turid Nyhus og familien har hatt hytte på Dagali helt siden 1993. I begynnelsen hadde hytta TV med parabol og bom som alle måtte låse seg ut og inn av. I 2014 bygde familien en ny hytte og reiv den gamle, da var det på tide med en oppgradering. Da ble Aasberg Alarm valgt for å installere alarm, internett, webkamera og bom.

Hytta vår ligger på et hjørne veldig nærme bommen. Det er mannen min, datteren vår og jeg som har tilgang til bommen, forklarer Turid. Vi bare ringer bommen, så åpner den seg. Det er også en manuell fjernkontroll vi har liggende på hytta som kan brukes hvis vi låner bort hytta, fortsetter Turid. Veldig praktisk og veldig enkelt.

Når det kommer til alarmsystemet er det en litt tristere historie. Vi hadde to innbrudd på den gamle hytta og bestemte oss for at vi ville unngå det på den nye, flotte hytta. Det er kjedelig å tape så mye verdier og så gir det oss en trygghet vi setter utrolig pris på.

I tillegg til alarmsystemet så bestilte vi også et utendørs webkamera. Dette var først og fremst så uvedkommende skulle holde seg unna, men vi har også brukt det til å sjekke været. Vi ser den ene delen av tomat og garasjen, så vi kan se hvor mye snø det er på taket og i innkjørselen, sier Turid. Det er veldig greit men en slik oversikt, har brøytebilen vært der? Er naboen på hytta? Vi har satt enda mer pris på det utvendige webkamera enn vi trodde da det ble installert.

Jeg og familien har en lang historie på Dagali, det er fint terreng og det passer for alle aldre. Det er utrolig pent her, og det er et fantastisk utgangspunkt for turer i Jotunheimen, forteller Turid. Etter vi fikk internett på hytta kan vi være her så mye og så lenge vi vil. Datteren vår pleier å ha hjemmekontor her, og hvis vi har med barnebarna er det veldig stas med en film på kvelden, fortsetter Turid.

Alt i alt fungerer alle tjeneste vi har fra Aasberg Alarm helt topp og vi er veldig fornøyd. Det har gjort livet på hytta enklere og bedre. Tidligere i år var det en kabel som datt ut, da ringte vi og det kom noen og hjalp oss med en gang. Aasberg Alarm er effektive og man kan stole på dem. Hvis alarmen går så vet vi at vi er i trygge hender.

Avsluttningsvis sier Turid at hun varmt kan anbefale Aasberg Alarm og at ved å ha både internett, alarm, webkamera og bom har livet på hytta blitt både enklere og bedre.

Vi leverer trådløse alarmsystemer og raskt internett der kostnadene for fiber blir for høye.
Vi tilbyr 100% fornøydgaranti!

Kontakt oss